Schackhandeln sponsrar schacktävlingar

Schackhandeln sponsrar svenska schacktävlingar. Arrangörerna får ett presentkort och/eller böcker som de kan dela  ut som priser. Arrangören väljer vilken typ av pris det ska vara (ratingpris är nog det vanligaste). Den motprestation vi begär är att arrangören delar ut information om Schackhandeln till deltagarna, och tydligt talar om att priset är sponsrat av Schackhandeln. Ibland är Schackhandeln på plats under turneringen och säljer böcker.

Erbjudandet gäller alla typer av schacktävlingar: öppna turneringar, klubbmästerskap, juniortävlingar osv.

Exakt vad de ska dela ut får arrangören och Schackhandeln komma överens om från gång till gång. Vanligast är att ett flygblad delas ut till varje deltagare i tävlingen. Det är även trevligt att bli omnämnd på klubbens hemsida, t ex  i samband med att de presenterar resultatet.

Tidigare har vi sponsrat många tävlingar där vi varit på plats och sålt böcker med mera. Oftast har vi sponsrat ratingpriser, eller pris till den deltagare som erövrat flest ratingpoäng. Nu kan vi sponsra tävlingar var som helst i landet, det är inget krav att vi kan vara på plats och sälja.

Observera att vi inte lovar att sponsra alla som hör av sig (det skulle kunna bli mycket dyrt). Hur mycket vi sponsrar en enskild tävling med (hur stort presentkort e d) beror bl  a på hur många deltagare det är.

De flesta pristagarna kommer förmodligen att använda sina presentkort till inköp i vår webbshop.

Kontakta Erik Geijer på Den här e-postadressen skyddas mot spambots. Du måste tillåta JavaScript för att se den. eller 070-433 76 26.

Extra information